Wereldhuis zoekt spreekuurmedewerkers

0
592

Het Wereldhuis is een ontmoetingsplek en een advies- en informatiecentrum voor ongedocumenteerden (migranten zonder geldige verblijfsvergunning) in Den Haag. Het werk wordt grotendeels gedaan door vrijwilligers.

Wilt u helpen?

Een vrijwillige spreekuurmedewerker geeft ongedocumenteerde bezoekers advies en begeleiding bij hun hulpvraag en informeert hen over hun sociale rechten. Bij voorkeur zoeken we iemand met een sociaal-maatschappelijke of juridische beroeps- of studieachtergrond op minimaal MBO4/HBO niveau en affiniteit met de doelgroep. Het spreekuur is geopend op maandag en donderdag tussen 10.00 en 14.30 uur. We zoeken een vrijwilliger voor één of beide dagen tussen vermelde tijdstippen (in overleg zijn evt. kortere werktijden mogelijk).

Interesse? Neem contact op met Lizebeth Melse, Lmelse@stekdenhaag.nl, 0683999966

Filmpje bij het 10-jarige jubileum van Stek in 2014.