Bazaars en verlotingen

In het najaar houden verscheidene kerken een bazaar.

Maranathakerk

Kleding, boeken, brocante, speelgoed, schilderijen, klein huisraad, keukengerei. Rad van Avontuur en loterij. Koffie, taart, saté, vis en broodjes. Za. 6, 14-19 u. Za. 7, 11-15 u. 2e Sweelickstraat 156.

Lutherse kerk

Snuisterijen, boeken, speelgoed, huisraad, sieraden, handgemaakte zaken. Ook taarten (bij de koffie of om mee te nemen). Rad van Avontuur en loterij. Activiteiten voor kinderen. Opbrengst voor restauraties van kerk en kosterij. Za. 21. 10-16 u. Lutherse Burgwal 7.

Nieuwe Badkapel

Curiosa, planten, zelfgemaakte artikelen, boeken, kleding. Verlotingen. Kinderspelen, een springkussen. Muzikale voorstellingen. Hapjes en drankjes op het terras. Opbrengst voor het kerkwerk. Za. 14, 10-16 u. Nieuwe Parklaan 90.

Duitse kerk

Kledingmarkt voor kinderen, dames en heren. Taart en gebak. Za. 21, 9:30-14 u. Bleijenburg 3b.