Wandelen naar Mariakapel voor kaarsje en koffie-to-go

De ‘vastenwandelingen’ vanuit de Antonius Abtkerk gaan dit jaar gewoon door. Wie sluit zich aan bij deze traditie? De opzet is als volgt. Op donderdag ontvangen deelnemers via WhatsApp een Bijbeltekst plus schriftelijke overweging van een lid van het pastoraal team. Daar kan ieder tot woensdag op reflecteren. Op woensdag komen de wandelaars bijeen in de pastorie van de Antonius Abtkerk, waarvandaan pastor Jan Eijken zijn bespiegelingen deelt bij de teksten. Meteen daarna gaan de wandelaars in tweetallen naar (iedere week een andere) Mariakapel in de stad. Daar kun je een kaarsje aansteken en een koffie-to-go meenemen (11:30-13 uur).

Woe. 3, 10, 17, 24, 31 maart. Antonius Abtkerk, Scheveningseweg 233. Opgave: 070 354 17 42 of antoniusabt@rkdenhaag.nl.