Conservator Escher-museum deelt bijbelse inspiratie

0
345

Vroeger waren het vooral dominees en priesters die het woord namen over de vraag wat een goed leven is. Tegenwoordig luisteren mensen meer naar psychiaters, virologen, influencers, wetenschappers en theatermakers. Wat nu als we die oude en nieuwe wereld bij elkaar brengen, dacht Rik Zwalua, pionier bij christelijk netwerk LUX. Hij bedacht ‘Het Haagse Woord’, een serie avonden met (on)gelovige sprekers met enige bekendheid. Als antwoord op hun vraag wat een goed leven is, hebben ze een Bijbeltekst als uitgangspunt gekozen. Op 25 juli is Judith Kadee te gast, conservator van museum Escher in het Paleis. Met muziek van de Haagse singer-songwriter Chet Moerland.

Zo. 25 juli, 16-17 uur. Waalse kerk, Noordeinde 25. Reserveren via info@luxdenhaag.nl. Toegang vrij.