Vacature straatpastor/teamleider

0
1926

De Stichting Straatpastoraat Den Haag is op zoek naar een nieuwe straatpastor/teamleider voor 30 à 32 uur per week. De straatpastor/teamleider geeft samen met het team uitvoering aan het pastorale werk en de wekelijkse vieringen en maaltijden van het Straatpastoraat.

De Stichting Straatpastoraat Den Haag is een kleine organisatie, die zich richt op het bieden van aandacht en pastorale zorg aan mensen die op straat leven of daar een groot deel van hun tijd doorbrengen. Deze vorm van pastoraat wordt geboden vanuit een christelijke visie, waarin elk leven de moeite waard is en die nadrukkelijk openstaat voor andere levensbeschouwingen. Het team van het Straatpastoraat bestaat uit drie straatpastors. Vanuit Stek, Stichting voor Stad en Kerk, is een vrijwilligerscoördinator aan het team toegevoegd.

Belangstelling? Kijk hier voor meer informatie over de vacature. Zie ook straatpastoraatdenhaag.nl.