Lucht je hart in de Lutherse kerk

0
348

De predikanten van de Lutherse gemeente zijn gestart met een wekelijks biechtspreekuur. Het is een plek voor wie zijn of haar hart wil luchten; er zit je iets dwars en je kunt het niet kwijt bij vrienden of partner. Voor wie dat wil kan het biechtspreekuur ook een plek zijn waar om vergeving gebeden wordt; een plek om los te laten en opnieuw te beginnen. 

Initiatiefnemers ds. Erwin de Fouw en ds. Jannet van der Spek lichten toe: ‘Biechten is best spannend. Biechten gaat makkelijker bij iemand die je niet kent. Wij zien het vooral als een dienst aan de stad. Hebben 21e-eeuwse stedelingen daar wel behoefte aan en durven ze dat toe te geven? We gaan het zien.’

Biechtspreekuur in de Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 7-9, elke maandag van 17 tot 18 u. (niet op feestdagen).