Lucht je hart in de Lutherse kerk

De predikanten van de Lutherse gemeente zijn gestart met een wekelijks biechtspreekuur. Het is een plek voor wie zijn of haar hart wil luchten; er zit je iets dwars en je kunt het niet kwijt bij vrienden of partner. Voor wie dat wil kan het biechtspreekuur ook een plek zijn waar om vergeving gebeden wordt; een plek om los te laten en opnieuw te beginnen. 

Initiatiefnemers ds. Erwin de Fouw en ds. Jannet van der Spek lichten toe: ‘Biechten is best spannend. Biechten gaat makkelijker bij iemand die je niet kent. Wij zien het vooral als een dienst aan de stad. Hebben 21e-eeuwse stedelingen daar wel behoefte aan en durven ze dat toe te geven? We gaan het zien.’

Biechtspreekuur in de Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 7-9, elke maandag van 17 tot 18 u. (niet op feestdagen).