Help Zomerstek

0
360

Van 18 juli tot en met 26 augustus organiseert Stek de 17e editie van Zomerstek, een activiteitenprogramma in de zomerperiode voor (met name) oudere Hagenaars, die niet op vakantie gaan. Organiseert u in die periode activiteiten die in dit programma passen of heeft u een geschikte ruimte? Neem dan voor 2 mei contact op met Anita del Monte, adelmontelyon@stekdenhaag.nl of 070-3181616.

Ook de 17e editie belooft weer een mooi programma te worden vol verrassende, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten op verschillende locaties in Den Haag. De activiteiten stimuleren ontmoetingen en bieden momenten van gezelligheid en bezinning. Iedereen kan meedoen, deelname is meestal gratis, soms wordt een kleine bijdrage gevraagd (max. €2,50).

Vanwege de grote belangstelling voor Zomerstek komt Stek graag vroegtijdig in contact met oude en nieuwe samenwerkingspartners. Stek is op zoek naar activiteiten die:

  • toegankelijk zijn voor inwoners van Den Haag e.o.
  • mogelijk zijn op 1,5 meter afstand
  • gratis of voor een gering, symbolisch bedrag worden aangeboden
  • plaatsvinden in de periode van 18 juli tot en met 26 augustus 2022
  • mogelijk zijn binnen maatregelen rond corona (m.u.v. een lockdown)

Ook als u zelf geen activiteiten organiseert, maar dit initiatief graag wil ondersteunen, dan hoort Stek dit graag. Heeft u een ruimte beschikbaar en wilt u voor thee en koffie zorgen? Stek kan in dat geval zorgen voor de invulling van het programma. Weet u iemand die graag een activiteit wil aanbieden, maar heeft u geen ruimte? Stek kan in dat geval zorgen voor een locatie.

Stek biedt:

  • administratieve ondersteuning: mensen kunnen zich bij Stek inschrijven voor activiteiten;
  • Stek geeft aan de betreffende locatie/instelling/organisatie door hoeveel mensen zij kan verwachten;
  • publiciteit: Stek zorgt voor het maken en distribueren van een folder met alle activiteiten en advertenties;
  • op verzoek: de organisatie van een activiteit voor uw locatie/instelling/organisatie.