Vogelwandeling voor lezers van Kerk in Den Haag

0
311

De redactie van Kerk in Den Haag organiseert samen met de Haagse Vogelbescherming (HVB) op zondagmorgen 27 maart een vogelwandeling. Deze wandeling wordt speciaal gepland voor de lezers van dit blad. Onder leiding van een ervaren gids wandelt u in een groepje van circa tien personen ongeveer vijf kwartier in Clingendael en Oosterbeek. Bij een van de twee vogelrustgebieden van de HVB geeft de beheerder een korte toelichting. We ontvangen u vanaf 7.45 uur – de zon is dan al een kwartiertje op – bij de hoofdingang van Landgoed Clingendael aan de Wassenaarseweg. De wandeling begint om 8.00 uur. Er is een beperkt aantal leenkijkers beschikbaar.

Aanmelding

Heeft u zin om mee te wandelen, stuur dan een mailtje naar info@haagsevogels.nl; wij sturen u dan een bevestigingsmail met nadere informatie. In verband met het betrekken van voldoende gidsen, vragen we u zich snel aan te melden. U begrijpt dat wij het voorbehoud moeten maken dat de COVID-19-regelgeving ons deze activiteit toestaat. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden.

Foeke Zeilstra

Meer weten over het werk van de Haagse Vogelbescherming? Zie: www.haagsevogels.nl