Deel je ervaring

0
297

Deze week stuurde de redactie een schrijven aan alle abonnees van Kerk in Den Haag om vakantie ervaringen te delen. Doet u ook mee?

Beste lezer,
De vakantietijd breekt aan. Nu we ons weer vrijer kunnen bewegen, maken we plannen voor nieuwe reizen – korter of langer, dichtbij of ver weg. Maar waar we ook gaan, we staan open voor nieuwe indrukken en ervaringen. We worden geraakt door ontmoetingen met bijzondere mensen en andere culturen, door de schoonheid van de natuur en van steden en gebouwen.

Deel je ervaring
Heb jij een herinnering aan een bijzondere en spirituele ervaring tijdens een van je reizen? Deel die met Kerk in Den Haag en inspireer ook anderen! De mooiste verhalen nemen we op in het zomernummer van ons blad. Schrijf je ervaring op en mail deze voor vrijdag 3 juni aan redactie@kerkindenhaag.nl.