Tekorten bij de voedselbank

0
127
De Voedselbank Haaglanden krijgt steeds minder voedsel binnen, terwijl juist steeds meer mensen zich aanmelden. Door de hoge energieprijzen moeten bedrijven zuinig aan doen en blijven er minder restpartijen over voor de voedselbank. ‘We maken ons grote zorgen’, zegt vicevoorzitter Henk Baars. ‘We hebben dringend behoefte aan pasta, rijst en groente in pot of blik. Misschien kunnen kinderen in hun klas vragen of iedereen een pak macaroni wil inleveren, of kan elk teamlid van een sportclub een pak pastasaus meenemen naar de training. Echt, alle hulp is hard nodig en iedere bijdrage helpt.’ Wie voedsel wil langsbrengen kan terecht bij de voedselbank in Wateringen of bij een van de uitgiftepunten. Een donatie overmaken kan via de donatieknop op de website of direct: NL83 INGB 0004 2158 92 ten name van Stichting Voedselbank Haaglanden.

Zie: voedselbankhaaglanden.nl; info@voedselbankhaaglanden.nl of 070-5680479.