BADKAPEL BOEKEN met prof. Arnold Huijgen over ‘Maria’

  0
  75

  04/02/2023 om 15:30 - 17:00 uur

  Locatie
  Nieuwe Badkapel


  Op zaterdag 4 februari, van 15.30-17.00 uur, organiseert de Nieuwe Badkapel een bijeenkomst met Arnold Huijgen, hoogleraar theologie Protestantse Theologische Universiteit over zijn boek ‘Maria. Icoon van genade’, dat verscheen in 2021. Na een inleiding van Huijgen zal een recensie worden uitgesproken door priester Ad van der Helm. Vervolgens is er na de pauze met koffie/thee ruimte voor vragen en discussie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.
  Gemeentelid Jan Schinkelshoek, oud-lid van de Tweede Kamer, modereert de bijeenkomst.

  Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen en het boek te lezen. Wilt u zich alstublieft van tevoren aanmelden voor deze bijeenkomst via info@nieuwebadkapel.nl ?

  Voor de bijeenkomst worden kosten gemaakt. Daarom vragen we u om een vrijwillige bijdrage (pinnen of contant, richtbedrag 5 à 10 euro).

  De bijeenkomst is onderdeel van de reeks ‘Badkapel Boeken’. Dit zijn bijeenkomsten die de Nieuwe Badkapel organiseert waarin telkens een boek centraal staat dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’.

  Locatie: Nieuwe Parklaan 90, Den Haag (Scheveningen)

  Terug naar de agenda