Concert ‘Bij Twijfel Hard Zingen’

  0
  55

  15/01/2023 om 15:00 - 16:00 uur

  Locatie
  Bonifatiuskerk


  Francis van Broekhuizen en Gregor Bak geven op 15 januari om 15.00 uur een concert onder de titel ‘Bij Twijfel Hard Zingen’

  Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zingen speelt een hele bijzondere rol in haar leven. Ze is dan ook een vurig pleitbezorger van de schoonheid en heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op directe, droogkomische toon. Francis zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt en welke rol die in haar persoonlijke leven speelt. Daarin heeft ze gemerkt dat er in moeilijke, bepalende fases in haar bestaan eigenlijk maar één ding opzat: Bij Twijfel Hard Zingen. Sinds 2010 werkt ze in haar theaterprogramma’s muzikaal samen met Gregor Bak. Gregor heeft zijn eigen unieke bijdrage aan het programma en speelt alles aan elkaar. Hij kan heel goed improviseren en raken met zijn spel.

  Het concert vindt plaats in de H. Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Het begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte.

  Terug naar de agenda