Literaire middag Tijd en Eeuwigheid in de Kloosterkerk

11/09/2021 om 15:30 - 17:00 uur

Locatie
Kloosterkerk


Schrijvers Marjolijn van Heemstra en Gershwin Bonevacia, filosoof en schrijver Joke Hermsen, ud-speler Mehmet Polat en kunstenaar Annita Smit vullen met ‘Poëzie in woord en beeld’ een inspirerende literaire middag. Onderwerp van gesprek is (o.a.) het feit dat het thema Tijd en Eeuwigheid in alle wereldgodsdiensten een belangrijke plaats inneemt. Steeds meer mensen nemen kennis van meerdere godsdiensten en wijsheids-stromingen tegelijk. Ze vergelijken en doorgronden de systemen van ‘oost’ en ‘west’, de grote overeenkomsten én verschillen.

Literaire middag Tijd en Eeuwigheid: zaterdag 11 september, aanvang 15.30 uur Kloosterkerk Den Haag, Lange Voorhout 2
Entree 15,- euro p/p. Reserveren in verband met covid19 verplicht. De tentoonstelling is te bezoeken t/m 19 september 2021, ook voorafgaand aan de literaire middag, in de Kloosterkerk en in Museum Escher in Het Paleis, beide aan het Lange Voorhout. Actuele openingstijden: zie www.bijbelsmuseum.nl.

Tijd en Eeuwigheid is een productie van het Bijbels Museum dat reizende tentoonstellingen maakt met een link met de Bijbel, vaak verbreed naar andere stromingen of religies.

Terug naar de agenda