Kerst in Naaldwijk – WKV Musica samen met Orpheus uit Lviv

  0
  121

  16/12/2022 om 20:00 uur

  Locatie
  Oude Kerk


  Op vrijdag- en zaterdagavond, 16 en 17 december, geeft de Westlandse Koorvereniging Musica haar traditionele Kerstconcert. Deze keer is gekozen voor de intieme sfeer van de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

  Dit jaar zijn wij vereerd met de bijdrage van de Vocal Group Orpheus uit Lviv, Oekraïne aan beide concerten. Dit 8 leden tellend ensemble zijn allemaal zeer professionele zangers en zijn aan het conservatorium afgestudeerd. Hun repertoire is naast klassiek ook modern. Hun a capella partijen zijn van grote klasse en hebben internationaal furore gemaakt.
  Van de Oekraïense overheid hebben zij toestemming gekregen om in het buitenland op tournee te gaan. Orpheus is voor Musica geen onbekende. Vanaf 2000, de oprichting van Orpheus, is deze Vocal Group met enige regelmaat te gast geweest bij onze concerten.

  De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het Blaaskwintet Hi-Five, Wim Loef (vleugel), Aarnoud de Groen (orgel) en Reinilde Buys (harp)

  De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur en de kerk is om 19.30 uur open. Kaartjes kosten € 25,00 per stuk – pauzedrankje en garderobe inbegrepen.
  De kaartjes zijn te verkrijgen bij de koorleden van WKV Musica, via de website www.wkvmusica.nl of telefonisch 06 21 673 845.

  Terug naar de agenda