Ontmoetingsavond Levensbeschouwing & informele zorg

25/06/2019 om 18:00 - 21:30 uur

Locatie
Nutshuis


Het Platform Zorgzaam uit overtuiging en de gemeente Den Haag hebben een Ontmoetingsavond Levensbeschouwing & informele zorg.
Bent u vanuit een moskee, kerk, tempel, synagoge, humanistische of andere levensbeschouwelijke organisatie betrokken bij een zorginitiatief? Of organiseert u samen met deze organisaties sociale activiteiten voor inwoners van onze stad? Of zou u dat in de toekomst willen doen? Dan biedt deze avond u inspiratie, kennis en ontmoeting. Vanaf 18.00 uur bent u welkom in het Nutshuis voor een vegetarische maaltijd. Om 19.00 uur starten we met presentaties en workshops.

Het thema van de avond is Levensbeschouwing & informele zorg. Tijdens de bijeenkomst gaan we in op recente ontwikkelingen van maatschappelijke ondersteuning en geestelijke verzorging. De samenwerking in de wijk met Wmo-wijkteams en welzijnswerk komen aan bod. Daarbij is veel aandacht voor praktijkervaringen. Diverse levensbeschouwelijke organisaties vertellen over hun initiatieven voor ouderen, thuislozen, families met schulden, jongeren die te maken hebben met eenzaamheid, etc. Aanmelden kan via: contact@andreavandijkadvies.nl of 06-25775309.

Terug naar de agenda