Speurtocht: Het Kinderkerstfeest op stap!

  0
  148

  18/12/2021 - 26/12/2021 om Hele dag uur


  Dit jaar zal het helaas weer niet mogelijk zijn om in de Nieuwe Badkapel een Kinderkerstfeest met bezoekers te organiseren. Maar dat betekent niet dat we geen mooi kerstprogramma voor jullie hebben! Want als het niet binnen kan, dan gaat het Kinderkerstfeest naar buiten!
  Vanaf de week voor kerst is er een korte speurtocht uitgezet met start- en eindpunt de Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90 in Scheveningen. Langs de route kan je verschillende QR-codes vinden. Met die codes krijg je op jouw mobiel filmpjes te zien die een prachtig kerstverhaal vertellen. Onderweg kan je een foto of een kort filmpje maken van jouw wandeling en die naar ons opsturen. Terug bij de Badkapel mag je jouw kerstwens in de grote kerstboom voor de kerk hangen.
  Op kerstavond zenden we een kort programma uit met het kerstverhaal, kerstliedjes, wat jullie beleefd hebben tijdens de speurtocht en…tja…dat ga je dan wel zien op kerstavond.
  Zo wordt het toch weer een mooi Kinderkerstfeest!

  Speurtocht: Zaterdag 18 december t/m zondag 26 december (24 uur per dag beschikbaar)
  Op 18, 19 en 22 december is er van 11.00 tot 17.00 uur een extra verrassing op de route. Op zaterdag 18 december tussen 11.00 en 15.00 uur loopt verslaggever Bram Mazzeltov mee. Mis hem niet!
  Uitzending: Vanaf Kerstavond, 24 december 18.30 uur
  De uitzending is helaas niet toegankelijk voor bezoekers.

  De route, de link voor de uitzending en verdere informatie kan je vinden op www.hetkinderkerstfeest.nl

  Het kinderkerstfeest is een samenwerking van de wijkgemeente Bethelkerk en wijkgemeente Nieuwe Badkapel-Zorgvlietkerk.

  Terug naar de agenda