Taizé Avondgebed + Zangrepetitie + Maaltijd

  0
  218

  11/06/2023 om 17:00 - 21:00 uur

  Locatie
  Koningkerk Voorburg


  TAIZÉ VOORBURG

  9 OKTOBER ⸰ 8 JANUARI ⸰ 12 MAART ⸰ 11 JUNI

  17.15: Zangrepetitie o.l.v. Jeroen Bosman
  18.15: Maaltijd
  19.30: Avondgebed in Taizé-stijl

  In 2022/2023 organiseert Taizé Voorburg vier keer een avondgebed met liederen uit Taizé. Voorafgaand aan de dienst kan je de liederen meerstemmig leren tijdens de zangrepetitie en ben je welkom om mee te eten. Losse onderdelen van het programma bijwonen kan uiteraard ook.

  Elk jaar trekken duizenden jongeren van over de hele wereld naar Taizé, een klein dorpje in de Franse heuvels. Hier stichtte frère Roger in 1944 een oecumenische kloostergemeenschap. In de meditatieve gebeden van de gemeenschap staan stilte, gebed en zang centraal. De muziek van Taizé bestaat uit korte, herhalende liederen die in allerlei talen worden gezongen. Voor meer informatie over Taizé zie taize.fr/nl.

  Het avondgebed vindt plaats in de Koningkerk in Voorburg, Bruijnings Ingehoeslaan 4, 2273 KR. (Nabij station Den Haag – Laan van NOI, tram 2, 3, 4, metro E en bus 23. Gratis parkeren.)

  Om een beeld te krijgen van hoeveel mensen we kunnen verwachten is aanmelden zeer gewenst. Stuur een e-mail naar Carolien Sleven via taizevoorburg@gmail.com en geef aan welke onderdelen je aanwezig wilt zijn (zangrepetitie, eten, avondgebed). Er zal een collectebus staan voor een vrijwillige bijdrage. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  www.facebook.com/TaizeVoorburg

  Terug naar de agenda